Inter Secom Production

Inter Secom Production is een onderaannemer van Unit-T, lid van de Solution 30 SE-groep, een beursgenoteerd bedrijf met vestigingen in Frankrijk, Benelux, Italië, Spanje, Portugal en Duitsland.

We zijn actief in de telecomsector en ons team bestaat uit gemotiveerde medewerkers, verspreid over de vier hoeken van België.

Bovendien maken we snelle vorderingen en zijn we sinds 2011 constant in ontwikkeling. In de groei van de markt voor nieuwe digitale technologieën worden technische dienstverlening steeds belangrijker.

Door de installatie- en reparatiebedrijven van de twee toonaangevende marktleiders samen te voegen, grijpt ISP deze groeimogelijkheden zo effectief mogelijk aan.

Ekrem Uluc, afgestudeerd in 2009 in elektrotechniek, ging eerst aan de slag op het gebied van beveiliging, meer specifiek op het gebied van alarmen. 
Hij ontwikkelde toen een passie voor telecom en wendde zich vervolgens tot hen.

Na in 2011 het ISP-bedrijf te hebben opgericht, begrijpt Ekrem direct dat opleiding en zorg voor het welzijn van elke werknemer essentieel zijn voor een gezonde organisatie en een omgeving waarin zowel de klant als de werknemer zich goed voelen.

Dit is de reden waarom hij een punt heeft gemaakt en nog steeds maakt van motivatie, training en welzijn op het werk.

Het motto is "Work Smarter NOT Harder".

Tegenwoordig werkt ISP samen met technici in elke regio van het land en is voortdurend in ontwikkeling.

Inter Secom Production

Een getraind, verenigd en gemotiveerd team.
Een ICT-expertise, die elke dag evolueert.
Helemaal tevreden klanten.